Harta site-ului
Ajutor
Mesajul Preşedintelui raionului Dubăsari cu prilejul Ultimului Sunet
Mesajul Preşedintelui raionului Dubăsari cu prilejul Ultimului Sunet

Dragi Elevi, Onoraţi Profesori, Stimaţi Părinţi !
Ultimul Sunet este evenimentul cînd sentimentele de împlinire și mândrie îi copleșește atît pe elevi, cît și pe profesori. Cu acest deosebit prilej Vă aduc sincere felicitări pentru anul școlar 2018 - 2019 care s-a încheiat cu multe succese, experiențe noi și lecții învățate.
Stimaţi profesori ! În numele Consiliului Raional Dubăsari, îmi exprim recunoştinţa pentru truda asiduă pe care o depuneţi zi de zi, pentru dăruirea şi devotamentul de care daţi dovadă în permanenţă, contribuind la formarea generaţiilor de mâine. Îmi exprim respectul şi admiraţia pentru faptul că majoritatea dintre Dumneavoastră aţi manifestat responsabilitate profesională, astfel încât elevii au beneficiat de grija şi atenţia necesară, iar rezultatele muncii depuse fiind observate în succesele înregistrate la examenele de absolvire, la olimpiadele raionale, naţionale şi internaţionale.
Dragi absolvenţi ! Cu prilejul finisării anului de studii Vă adresez sincere felicitări şi urări de bine şi realizări personale. Vă mulţumesc pentru susţinere şi implicare în procesul de rezolvare a multiplelor probleme social - economice şi de infrastructură, pentru participarea activă în cadrul activităţilor şcolare şi extraşcolare, culturale, educaţionale, sportive, salubrizare, voluntariat din instituţia Dumneavoastră şi raionul nostru Dubăsari, pentru rezultatele bune demonstrate în procesul de studii, purtare şi comportament exemplar, patriotism şi dragoste pentru Moldova.
Sunt mândru că o parte din succesul Vostru este şi rezultatul muncii noastre în comun cu profesorii, conducerea liceului şi părinţii voştri, fiindu-Vă asigurate condiţiile bune pentru a învăţă în instituţie. Vă asigur că suntem dispuşi şi mai departe pentru conlucrare şi susţinere.
Vă îndemn să fiţi perseverenţi în realizarea aspiraţiilor şi scopurilor Dumneavoastră, să aveţi mereu parte de prieteni devotaţi, realizări frumoase şi succese în viaţă!
 
Cu deosebit respect,
Preşedintele raionului Dubăsari
Grigore POLICINSCHI

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Mesajul Preşedintelui raionului Dubăsari cu prilejul Ultimului Sunet - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta